Onderhoud, Keuring & Reparaties

 

Door heel Nederland en België staan elektrisch aangedreven wagens van ons. Ons service team is 24 uur per dag bereikbaar om uw problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Omdat wij alle onderdelen op voorraad hebben en vaak precies weten wat er aan de hand is met uw wagen, is uw probleem (meestal) binnen één dag verholpen.

Ons service team staat ook voor onderhoud en keuring (NEN 3140) klaar. Zoals bij alle elektrische apparaten dient de wagen goed te worden onderhouden. Denk hierbij aan een NEN 3140-keuring en smering van draaiende delen. Dit is uiteraard afhankelijk van de manier waarop de wagen wordt gebruikt. Wij kunnen uw jaarlijkse NEN 3140-keuringen uitvoeren, bijhouden, rapporteren en archiveren.

Wanneer er word gekozen het onderhoud en/of reparaties zelf te doen, staan we u graag bij voor raad of het leveren van onderdelen.

Ons service team staat klaar voor vrijblijvend advies. Het is ook mogelijk een ”Demo” of proeftijd aan te vragen, hier zitten natuurlijk wel kosten aan verbonden. Bent u benieuwd of heeft u een vraag? Aarzel niet en neem contact op via het contact formulier!