Hier bij Datema Electronics hebben wij onze eigen Power Pickup elektrische aandrijf unit ontwikkeld voor het ondersteunen van verschillende transport wagens in de breedste zin van het woord. Deze Power Pickup aandrijf unit bevind zich in het midden van de wagen waardoor deze erg eenvoudig om zijn as te draaien is. De aandrijf wielen volgen de vloer bij hellingen of andere ongelijke vloeren. Zo heeft u altijd grip wanneer dit nodig is.

Wij kunnen uw wagen ook uitrusten met verschillende bedieningen. Zo hebben wij onze ”Disselkop” bediening, deze ligt goed in de hand en is erg gebruiksvriendelijk. Onze ”ingekorte bediening”, word veel gekozen wanneer er nauwere ruimtes op de route liggen. Neem als voorbeeld een lift.

Wanneer er voor een Disselkop bediening word gekozen, is er ook een optie om deze in hoogte te verstellen. Dit doen wij dan met een verstelbare gasveer, zo kan iedereen die hier mee werkt zijn of haar eigen werk hoogte voor optimaal gebruik afstellen.

Soms krijgen we ook de vraag over een sta plateau voor achter de wagen. Dit hebben wij sinds kort ook mogelijk gemaakt. Met dit gemak hoeft u geen meter meer achter de wagen aan te lopen. En wanneer u dit wel wilt, is het plateau gemakkelijk in te klappen en te vergrendelen.

De Power Pickup aandrijf unit is onder bijna elke transport wagen te monteren, mits hier genoeg ruimte voor is natuurlijk. Dus ook onder uw bestaande wagen! Hieronder kunt u een lijst vinden van standaard wagens die wij elektrificeren.

Actieradius, de standaard Power Pickup aandrijf unit beschikt over 2, 36Ah batterijen. Met deze batterijen kunt u met gemak heel de dag de wagen gebruiken. Toch krijgen wij soms de vraag of dit wel zo is als ze bijvoorbeeld 20km op een dag willen gaan rijden (ook gewicht van de lading speelt hierin een rol). Vaak nemen we voor dit soort aanvragen grotere batterijen die beschikken over meer Ah, of Lithium batterijen. Lithium batterijen zijn een stuk duurder als onze standaard lood accu’s. Wel gaan Lithium accu’s veel langer mee en kunt u ook langer gebruik maken van de wagen zonder bij te laden. Na verloop van tijd kan het toch zijn dat de batterijen sneller leeg raken. Dit ligt aan hoe de accu’s worden opgeladen. Wanneer dit netjes aan het einde van de rit of einde van de dag één uurtje word gedaan, kunnen batterijen lang mee gaan.

Transport wagen 1

Transport wagen 2

Transport wagen 3

Transport wagen 4

Transport wagen 5

Transport wagen 6

Transport wagen 7

Transport wagen 8

Transport wagen 9

Transport wagen 10

Transport wagen 11

Transport wagen 12

Transport wagen 13

Transport wagen 14

Transport wagen 15

Transport wagen 16

Transport wagen 17

Transport wagen 18

Transport wagen 19

Transport wagen 20

Transport wagen 21

Transport wagen 22

Transport wagen 23

Transport wagen 24

Transport wagen 25

Transport wagen 26

Transport wagen 27

Transport wagen 28